KUŞADASI GENÇLİK FESTİVALİ - 2017 ETKİNLİĞİ / KUŞADASI

GENÇLİK FESTİVALİ 2017 - KUŞADASI
Geçtiğimiz yaz ilk kez düzenlenen ve Kuşadası ve çevresinden bir çok konuğun geldiği Kuşadası Gençlik Festivali bu yıl yine Sevgi Plajında 6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde yapılacağı duyuruldu. Ünlü sanatçıların konserler verdiği Kuşadası Gençlik Festivali 2017 için sanatçı kadrosu
henüz açıklanmadı. Sanatçılar açıklandığında sayfamızda paylaşılacaktır. Festival için biletler satışa başladı bletix'den alınabilir. Ayrıca kampanya olarak Zeytinli Rock Festivali'ne bilet alan müzikseverler, 1 TL ödeyerek 2. Kuşadası Gençlik Festivali biletine sahip olacaklar.

Kuşadası Gençlik Festivali Sanatçıları;
Kuşadası Gençlik Festivali 2017 için sanatçı kadrosu henüz açıklanmadı

Kuşadası Gençlik Festivali Programı;
Kuşadası Gençlik Festivali 2017 için sanatçı kadrosu henüz açıklanmadı

Kuşadası Gençlik Festivali Biletleri;

Kombine + Kamp Bileti:
Bahsedilen bileti almanız halinde festival alanında kampçılar için özel olarak ayrılacak olan kamp alanında, yanınızda getireceğiniz çadırınız ile yerinizi alarak konaklama hakkına sahip olacaksınız.

Kombine Bileti:
Bahsedilen bileti almanız halinde festival boyunca tüm konserleri izleme hakkına erişecek ancak gün bitiminde son konserin ardından festival alanından çıkmak durumunda kalacaksınız.

Ayrıca Günlük imkanı da olduğu duyuruldu. Festival alanında çadırınız ile konaklama imkanı sağlanmaktadır.

Yiyecek / İçecek:
Festival alanında bulunacak olan yemek stantlarından yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kendi imkanlarınız dahilinde karşılayabileceksiniz.

Kuşadası Gençlik Festivalini düzenleyen Milyon Yapım Organizasyon İletişim Numarası ;
0212 347 30 00

Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası Gençlik Festivali 2017 ve festivale gelmesini istediğiniz sanatçılar için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder