İZMİR-KUŞADASI ARASI KAÇ KM.? / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

İZMİR -KUŞADASI KAÇ KM.?
Kuşadası'na en yakın Büyükşehirlerden bir tanesi İzmir'dir. Hem Kuşadası'ndan hem de İzmir'den karşılıklı olarak yerli ve yabancı turistler şehirler arası yolculuk yaparlar. Sayfamıza gelen başlıca sorulardan biri İzmir - Kuşadası arası km.? Bizce çok yakın...


İzmir - Kuşadası arası yaklaşık 95 Km.'dir. Eğer Kuşadası'na İzmir'den gelmek için Menderes yönünü kullanırsanız İzmir - Kuşadası arası yaklaşık 82 Km. olur.

İzmir otobandan Selçuk üzerinden Kuşadası'na ulaşmaya çalıştığınızda 95 Km. ve yaklaşık 1 saat 10 dk. yolculuğunuz sürecektir.

İzmir Menderes üzerinden Kuşadası'na ulaşmaya çalıştığınızda diğer rotaya göre daha virajlı olmasına rağmen mesafe yaklaşık 82 Km. düşecek ve yolculuk zamanınız 1 saat civarında olacaktır. 

Özellikle yaz aylarında turizmin yüksek olduğu zamanlarda yolların yoğunluğu dikkate alınmalıdır. Menderes yolu ve Selçuk şehir merkezi geçişleri yoğunluktan dolayı ulaşımınızda zaman kayıplarına neden olabilir.

Söz Sizde -Sizlerinde İzmir Kuşadası Kaç Km.? sorusu için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder