KUŞADASI'NIN EN GÜZEL MAHALLESİ - EN DEĞERLİ MAHALLESİ NERESİ? / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

SORULAR! 
KUŞADASI'NIN EN DEĞERLİ YERİ NERESİDİR?
Sayfamıza genellikle Kuşadası ile ilgili farklı farklı sorular geliyor, bu sorularıun başında
Kuşadası'nın en güzel mahallesi neresidir? - Kuşadası'nın en değerli bölgesi neresidir? soruları. Bu sorular genellikle Kuşadası'ndan ev veya iş yeri almak isteyen Kuşadası'nı bilmeyen kişiler tarafından soruluyor. 

Böyle sorulara; son yıllarda direk Kuşadası'nın şurası çok değerlidir ya da Kuşadası'nın en güzel mahallesi burasıdır demek çok zor.

Kuşadası artık küçük sakin bir turizm şehri olmaktan çıkıp, şehir havasına girmiştir. Onun için kocaman kocam binalar, büyük siteler, büyük alışveriş merkezleri Kuşadası'nın her bölgesine yayılmıştır. 

Uzun yıllar önce değer katan yatırımların tek bir noktada toplanmasından dolayı Kuşadası'nın en iyi mahallesi olarak bir kaç yeri söyleyebilirken, şimdi ise bir çok noktadan bahsedebiliyoruz.

Kuşadası hem Söke hem de İzmir yönüne genişleyerek büyümektedir. 

Yapılacak olan yatırımı veya uzun süreli oturmak amacıyla alınacak olan evi seçerken kendi kriterlerinizin önemli artmaktadır. Yoksa inşaat sektöründeki malzemenin fiyat artışı, dövizin yükselişi ve talebim artması nedeniyle Kuşadası'nda da tüm Türkiye'de olduğu gibi gayrimenkul fiyatlarını arttırmıştır. Sizin Öncelikleriniz "denize olan uzaklığı, alışveriş merkezlerine olan uzaklığı, şehir merkezine olan uzaklı, okullara olan uzaklığı" vb. kriterler doğrultusunda fiyatlar değer katmaktadır.

Aydın İlinin Büyükşehir olmasından sonra Kuşadası'nın mahallesi olan Davutlar ve Güzelçamlı aynı Kuşadası merkez gibi yapılaşma yönünden çok hızlı ilerlemektedir. Yerel yönetimlerin ve ülkenin turizm planlayıcılarının bu durum için tedbir almaları önemlidir. 

Sonuç olarak ; gelen sorulara karşıt Kuşadası'nda herhangi bir yerin daha değerlidir, daha iyidir, diyerek yatırım yönlendirmesi yapmak bizim için mümkün değildir. Bu tip konular için uzman kişilerden destek almak daha doğru olacaktır. 

Gelirinin önemli bir bölümünü turizmden sağlayan Kuşadası ve çevresi için umarız kısa zamanda önemli atımlar yapılır.

Kuşadası Benim
11.07.2015




QUESTIONS!
WHERE IS THE MOST VALUABLE PLACE IN KUSADASI?
Usually, there are different questions about Kuşadası.
What is the most beautiful neighborhood of Kuşadası? - What is the most valuable region of Kusadasi? questions. These questions are usually asked by people who do not know Kuşadası who want to buy a house or work place in Kuşadası.

For such questions; In recent years, it is very difficult to say that Kuşadası is the most beautiful neighborhood of Kuşadası.

Kuşadası is no longer a small tourist town, but has entered the city atmosphere. For him, my husband, big buildings, big sites, big shopping malls are spread all over Kusadasi.

While it can be said that Kuşadası's best neighborhood is due to the fact that the investments that add value many years ago are gathered in a single point, now we can talk about many points.

Kuşadası is expanding to both Söke and İzmir.

When choosing the investment to be made or the house to be purchased for a long-term residence, your criteria will increase significantly. Or increase the price of the material in the construction sector, due to the rise in the exchange of Kusadasi and I demand to increase the price of real estate has increased as well as all over Turkey. Your priorities are "distance to the sea, distance to shopping centers, distance to the city center, distance to schools" and so on. prices add value according to the criteria.

Davutlar and Güzelçamlı, which are the neighborhoods of Kuşadası after Aydın being a metropolitan city, are progressing very fast in terms of construction like the center of Kuşadası. It is important that local authorities and the country's tourism planners take measures for this.

As a result ; It is not possible for us to make an investment orientation by saying that any place in Kuşadası is more valuable and better. It would be more appropriate to get support from experts for such issues.

We hope that important shots will be made in a short time for Kuşadası and its surroundings, which provide a significant portion of its income from tourism.

I'm from Kusadasi
07/11/2015

Bu yazı blog counter kez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nın değerli mahalleleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

1 yorum:

  1. Carpik kentlesmis ve darmadaginik, les gibi suyu, bir o kadarda en pahali su, kiro istilasi, pis, bakimsiz, dar yollari, derme catma evler, kus degil, insaat adasi.15 yildir bir turlu sevemedim bu nedenle evimi satiyorum.

    YanıtlaSil