KUŞADASI GÜVERCİNADA SİZLERİ BEKLİYOR - VİDEO / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

GÜVERCİNADA - KUŞADASI
Kuşadası'nın simgesi olan Güvercinada Kalesini sizler için görüntüledik. Kuşadası en önemli turizm şehirlerinden birisi olmasından dolayı Güvercinada yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası. Kale ile ilgili tarihsel bilgiler vermek yerine sizleri Kuşadası
Güvercinada'yı ziyaret ederek keşfetmenizi önereceğiz. 

Güvercinada Kuşadası'nın Merkezinde yer alıyor sahil şeridi boyunca yürüdüğünüzde ulaşabiliyorsunuz. Görüntüyü çektiğimiz nokta biraz da olsan Güvercinada'yı yüksekten görebiliyor. Güvercinada'nın hemen sol tarafında Yılancıbunu'nu görüyorsunuz. 

En Güzel gün batımları Kuşadası'nda olmaktadır. Sizlerde Güvercinada'ya gelip muhteşem gün batımı manzarasını izleyebilir, harika fotoğraflar görüntüleyebilirsiniz.

Güverinada yolu üzerinde tur teknelerini görmek mümkün, bu tekneler ile gün içerisinde yakın koylara geziler turlar düzenlenmektedir. 

Mutlaka Kuşadası'nı ziyaret etmenizi, Kuşadası'nda Güvercinada'yı, diğer bir adıyla Küçükada'yı, Adalıların tabiri ile Ada'yı görmenizi tavsiye ediyoruz. Güvercinada tüm güzelliği ile sizleri bekliyor.


Bu yazı page visitor counter kez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası Güvercinada için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder