TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI KUŞADASI'NDA YAPILACAK / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

ÜMİT - GENÇ VE 21 YAŞ ALTI TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI - KUŞADASI
Türkiye Karate Federasyonu tarafından 24-27 Kasım tarihleri arasında Uğur İnan Spor Salonunda 1500 sporcunun katılımıyla Ümit-Genç Türkiye Karate Şampiyonası yapılacağı duyuruldu.

Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
ÜMİT-GENÇ VE 21 YAŞ ALTI TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI KUŞADASI’NDA YAPILACAK

Kuşadası, önemli bir sportif faaliyete daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Karate Federasyonu tarafından 24-27 Kasım tarihleri arasında Uğur İnan Spor Salonu’nda 1500 sporcunun katılımıyla Ümit-Genç Türkiye Karate Şampiyonası yapılacak.
Kuşadası, ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen sportif faaliyetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemlerde ev sahipliği yaptığı basketbol turnuvaları, kros yarışları ve biathlon, triatlon şampiyonaları gibi önemli spor organizasyonları ile dikkat çeken Kuşadası, Kasım ayında düzenlenecek önemli bir sportif faaliyete daha hazırlanıyor. Kuşadası Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ve 17-21 yaş arası 1500 sporcunun katılacağı Ümit-Genç Türkiye Karate Şampiyonası 24-26 Kasım tarihleri arasında Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu’nda yapılacak. Kuşadası, 27 Kasım’da da Ümit-Genç Milli Takım seçmelerine sahne olacak. 15-30 Aralık tarihleri arasında ise Karate Milli Takımı kampı Kuşadası’nda yapılacak.
Şampiyona öncesinde Türkiye Karate Federasyonu Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti. Kuşadası’nın doğal, kültürel ve turistik zenginliklerinin yanı sıra spor organizasyonları için de önemli avantajlara sahip olduğunu belirten Şaha, Kuşadası Belediyesi’ne sportif faaliyetlere verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Kayalı ise, eğitmenleri, menajerleri ve yakınları ile 3 bine yakın kişinin katılacağı Türkiye Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti.


Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'ndaki Türkiye Karate Şampiyonası için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder