UCUZ TATİL SEÇENEKLERİ

Hem Lüks, Hem de Ucuz Bir Tatil Düşleyenler İçin
Kış boyunca iş stresi yaşarken, “yaz gelse de tatile çıksak,” dediğiniz oldu mu? Peki, yaz geldiğinde bu hayalinizi gerçekleştirebildiniz mi? Ucuza tatil yapmak herkesin hakkı. Ancak bu her zaman o kadar da kolay görünmüyor. Bugünlerde tatilcilerin gözde yerlerinden Fethiye, Kemer, Çeşme, Lara, Side, Kuşadası gibi bölgelerde indirim oranları artış gösterdi. Eylül ayına
sonbahar gözüyle bakılsa bile bu bölgelerde hava çok sıcak, üstelik bunaltıcı da değil.

Ucuz tatil seçenekleri arasından göze çarpanlar neler? Jolly Tur’dan rezervasyon yaptığınız takdirde, Fethiye bölgesinde yer alan Lykia Botanika Beach Fun & Club’da oldukça ucuz fiyatlara yapabilirsiniz. Tesisin kendi özel plajını kullanabilir; bar, açık büfe, üst değiştirme kabini gibi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Tesisin lobi, döviz bozma, kapalı ve açık teraslı restaurant, barlar, açık hava disco, fotoğrafçı, hamam, sauna, araba kiralama gibi servisleri var. Bakımlı bahçesinde yetişkinler ve çocuklar için ayrı yüzme havuzları ve kaydırak havuzu mevcut.

Büyüleyici mimarisiyle Kemer’de yer alan Orange County Resort, Toros Dağları’nın ve masmavi denizin gösterişli yüzüyle sizi bekliyor. Tesisin özel plajında denize girerek güneşin tadını çıkarabilir, gün boyunca süren havuz ve iskele partilerinde doyasıya eğlenebilirsiniz. Güney Amerika dans ve müzik grubuyla bütün stresinizi unutabilirsiniz. Ayrıca otelde her akşam showlar ve partiler düzenleniyor.

Çeşme’de deniz kıyısında yer alan Alaçatı Princess Hotel’de, mavi bayraklı özel plaj ve güneşlenme terası mevcut. Bazı odaları bahçeye bakarken, bazıları ise Ege Denizi manzaralıdır. Tesiste açık yüzme havuzu, fitness ve Türk hamamı da bulunmaktadır. Pilates, sörf, uçurtma sörfü gibi birçok spor etkinliği sunan tesis, konukların kullanımına açık bir tenis kortuna ve bir basketbol sahasına sahiptir. Küçük konuklar için bir mini kulüp, havuz ve spor faaliyetleri bulunmaktadır. Tatil bölgesinde yer alan daha birçok fırsatı takip etmek için hiç geç değil. Jolly Tur’da yer alan indirim fırsatları yaz biterken de sürekli devam ediyor. İndirime giren oteller de epey lüks. Kendinize bir iyilik yapıp, bu yazı tatille sonlandırabilirsiniz.

Söz Sizde -Sizlerinde ucuz tatil seçenekleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder