KUŞADASI KESE DAĞINDA BULUNAN ATATÜRK HEYKELİ YENİLENDİ / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

ATATÜRK HEYKELİ YENİLENDİ - KESE DAĞI
"Kuşadası'nı kuş bakışı izleyebileceğiniz Kese Dağındaki Atatürk heykelinin yenilendiği duyurusu yapıldı. Umarız Kuşadası'nın en güzel yerlerinden olan Kese Dağındaki mesire alanı her zaman temiz ve bakımlı olur. "

Kese Dağı mesire alanındaki Mustafa Kemal Atatürk heykeli yenilendi. Kaidesindeki mermerler granit-seramik ile değiştirilip heykelin bakımı yapıldı. Ulu Önder’in “Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür” ve “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözleri heykelin ön ve arka yüzüne yazıldı. Yıllar içinde yıpranan ve kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilen heykel, iyi bir görünüme kavuşturuldu. Yapılan parke çalışmasının ardından heykelin yakınına gitmek isteyen vatandaşlar için bir de merdiven eklendi. Yaz aylarında yüzlerce kişinin ziyaret ettiği heykel sezon öncesi hazır duruma getirildi.

Kuşadası
Kese Dağı
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 
Heykeli Fotoğrafları










Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası Kese Dağında bulunan Atatürk Heykeli için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder