KUŞADASI YILANCI BURNUNA 8 ADET TONOZ - ÜCRETSİZ KULLANIM / AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

YILANCI BURNUNA TEKNELER İÇİN TONOZ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizlicilik Daire Başkanlığı tarafından Kuşadası Yılancı Burnu'na gelen tekneler için 5 buçuk tonluk sekiz adet tonoz atıldığı duyuruldu. Kuşadası Yılancı Burnu Mevkisindeki tonozları denizciler ücretsiz kullanabilecekler.
Böylece Kuşadası kıyısında tekneler için nerede tonoz var?
Sorusu yanıt bulmuş oldu

Tonoz Nedir?

Tonoz (Denizcilik): Yat limanlarında, koylarda vb. yerlerde tekne bağlamak amacıyla, ucu beton bloklarla deniz dibine sabitlenmiş zincirler döşenmesi ile kurulan sistem.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Duyurusu
BÜYÜKŞEHİR’DEN SAHİL BÖLGELERİNE YENİ HİZMET
Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Daire Başkanlığı tarafından Kuşadası ilçesi Yılancı burnu mevki’inde hem deniz florasını korumak hem denizcilere hizmet vermek amacıyla beş buçuk tonluk sekiz adet tonoz atıldı.
Tatil için Kuşadası yılancı burnu mevkisine gelen tatilciler teknelerini tonozlara bağlayarak ücretsiz bir şekilde kullanabilecekler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden faydalanmaya başlayan denizciler ve tatilciler
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ileterek, deniz ulaşımı ile başlayan denizcilik hizmetlerinin deniz süpürgesi ve son olarak tonoz ile devam etmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.



Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası Yılancı Burnu Mevkisindeki tonozlar için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder