KUŞADASI-AYDIN HALK OTOBÜSÜ SEFERLERİ - KUŞADASI VE İLÇELERİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KUŞADASI HALK OTOBÜSÜ SEFERLERİ
Daha önce Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası Halk Otobüsleri seferleri için
duyurusunu yayınlamıştık. Kuşadası Belediyesi Aydın ve Kuşadası karşılıklı halk otobüsleri seferleri için bir duyuru yaptı; 

Kuşadası Belediyesi'nin halk otobüsleri için duyurusu şöyle:

"AYDIN-KUŞADASI ARASINDA KARŞILIKLI SEFERLER BAŞLADI 
Aydın Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren 6 araçla Aydın-Kuşadası arasında karşılıklı seferlere başladı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nden başlayan seferler, Söke Adnan Kahveci Bulvarı, Söke Aydın Karayolu, Söke Koçlar Caddesi, Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı istikametlerinde devam edip Kuşadası Devrim Sokak'ta son buluyor. Sabah saat 07.00'da başlayan ve saat başlarında karşılıklı olarak düzenlenen seferler saat 22.00'a kadar devam ediyor. Seferler deneme aşamasında ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor."


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın - Kuşadası karşılıklı halk otobüs seferleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler




2 yorum:

  1. Cok güzel bi şey ama saatleri ve fiyat hakkında bilgi rica ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Bence belediyeler bu tip işleri yapmamalı. Bu işleri rekabete açıp özel sektöre devretmeli. Rekabet kısmı çok önemli. Belediye kendi eli ile tekel yaratabiliyor. yapmamalı. Belediye araçları ve çalışanları denetlemeli. Aracın , yaşı , konforu v.b kriterleri koyup takip etmeli. Sürücülerin deneyimi , temizliği v.b şeyleri denetlemeli. Bu yapılan doğru bir icraat değildir. Kaynaklar yanlış kullanımaktadır.

    YanıtlaSil