AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK OTOBÜSLERİ KUŞADASI SEFERLERİ - GÜZERGAHLARI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KUŞADASI HALK OTOBÜSLERİ SEFERLERİ
6360 sayılı Kanun gereğince, Aydın İlimizin idari yapısı değişerek 1 Büyükşehir
Belediyesi, 17 İlçe, 17 belediye ve 670 mahalleden oluşmuştu. Aydın'ımızda bir çok konuda yapısal değişiklikler yapıldı. İlçelerin sorumluluk alanları ve idare yetkileri değişti. Başta vergilendirmelerden tutunda su paralarına gelen zamlardan dolayı Aydın Halkı Büyükşehir'e alışmaya çalışırken, özellikle diğer Büyükşehir Belediyelerinde toplu taşımalarda kullanılan Halk Otobüslerinin hizmete girmelerini bekliyorlardı. Aydın Büyükşehir Belediyesi alınan 65 Halk Otobüsünün seferlere başlayacağını duyurdu. Duyuruda Kuşadası İlçesi için sefer yerleri yer aldı. Duyuru şöyle; Büyükşehir Belediyemizce alınan toplu taşıma araçlarımız Kuşadası-Söke-Aydın, Ortaklar-Germencik-Aydın, güzergahlarında 07:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet vermeye başlamıştır.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri Kuşadası hattı güzergahı
KUŞADASI-SÖKE-AYDIN
ORTAKLAR-GERMENCİK-AYDIN

İlk aşamada kullanımında ve işleyişinde zorlukların olacağı Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri ileride tüm Aydın Halkı için çok kullanışlı aynı zamanda ekonomik olacaktır.


Sizlerde alt kısımda yer alan yorumlar kısmına sorularınızı, sorunlarınızı ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası Halk Otobüsleri seferleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

2 yorum:

  1. Sefer saatlerini yazabilecek olan varmı ne sıklıkla gidiyor otobusler acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce yayınladığımız yazımızdan ulaşabilirsiniz...
      http://www.kusadasibenim.com/2015/09/aydin-halk-otobusleri-saatleri-kusadasi.html

      Sil