KUŞADASI GENÇLİK FESTİVALİ 2018 DUYURUSU / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

GENÇLİK FESTİVALİ 2018 - KUŞADASI
Kuşadası Gençlik Festivalinin, 2018 yılında 4-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği duyuruldu.
Birçok müziksever buluşturan Kuşadası Gençlik Festivali, 3. yılında 4-5-6-7-8 Temmuz 2018 tarihlerinde yine Davutlar Bölgesi Sevgi
Plajında düzenlenecek. 2018 yılı için 'her zaman iyi müzik' sloganıyla yapılacak olan festivalde Türkiye'nin en önemli sanatçılarını buluşturacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi işbirliği ile  Kral tv ve Milyon TV ekranlarında da canlı olarak izlenebilecek. Ege bölgesinin tek büyük festivali olma niteliğinde olan bu şölene geçmiş yıllarda olduğu gibi çevre illerden ve ilçelerden de bu yıl gençlerin yoğun ilgisi bekleniyor.

Festivalin sanatçı kadrosu çok yakında müzikseverlerle paylaşılacak. Bizlerde sayfamızdan Kuşadası Gençlik Festivali 2018 sanatçılarını ve festivalin programını duyuracağız.






Bu yazı page visitor counter kez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka 2018 Kuşadası Gençlik Festivali için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder