KUŞADASI'NDA KÖMÜR YARDIMI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KÖMÜR YARDIMI - KUŞADASI BELEDİYESİ
Kuşadası Belediyesi bu yıl ihtiyaç sahibi üç bin aileye  kış mevsimi öncesi kömür yardımı yapılacağını duyurdu.
Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
KUŞADASI BELEDİYESİ 3 BİN AİLEYE KÖMÜR YARDIMI YAPACAK

Kuşadası Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımında bulunmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz yıl 2500 aileye yakacak yardımında bulunan Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, bu yıl 3000 aileye yardımda bulunacak.
Kuşadası Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor.Eğitim yardımı, asker yardımı gibi nakdi yardımlarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, kış mevsimi öncesinde ise yaptığı yakacak yardımı ile vatandaşların yüzünü güldürüyor. Muhtarlıkların verdiği bilgiler ve yapılan sosyal incelemeler doğrultusunda tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmak üzere yakacak alımını tamamlayan Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, Kasım ayından itibaren yakacak dağıtımına başlayacak.

Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'ndaki kömür yardımları için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder