KUŞADASI EXPO 2. CANLI HAYVAN FUARI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KUŞADASI'NDA FUAR
Kuşadası Efes kongre Merkezinde Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarı düzenleneceği duyurusu yapıldı.
Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
EXPO 2. CANLI HAYVAN FUARI KUŞADASI’NDA BAŞLIYOR
Kuşadası, 5-8 Kasım tarihlerinde Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Efes Fuar ve Kongre
Merkezi’nde düzenlenecek olan Canlı Hayvan Fuarı kapsamında 3. Ulusal Süt Zirvesi de gerçekleşecek. Fuarda Kuşadası Belediyesi ev sahibi olması dolayısıyla onur konuğu olarak yer alacak.

Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Anadolu Expo 2. Canlı Hayvan Fuarı, gıda, tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen firma ve temsilcilerini bir araya getirecek. Büyük ve küçükbaş hayvanların sergileneceği fuarda, çiftlik ekipmanları ile teknolojileri, süt ve et teknolojileri, biyogaz ve arıtma sistemleri yer alacak. Fuarda verimli besi sığırı, koyun ve keçi güzellik yarışmaları ile açık artırmalar yapılırken bir ziyaretçiye çekilişle traktör hediye edilecek.

ULUSAL SÜT ZİRVESİ
Fuar ayrıca 3. Ulusal Süt Zirvesi’ne de ev sahipliği yapacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Aydın İl Müdürlüğü ile Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği işbirliğindeki zirvede sektörün sorunları ve çözüm önerileri ele alınacak.



Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nda gerçekleştirilecek fuar için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder