KUŞADASI KUAKMER AÇILIŞ DUYURUSU - DAVETİYESİ / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KUŞADASI F.ÖZEL ARABUL KÜLTÜR MERKEZİ
7 EYLÜL 2015 PAZARTESİ AÇILIYOR
1990 yılından buyana faaliyet gösteren KUŞADASI EĞİTİM VE GELİŞTİRME VAKFI (KEGEV) sosyal, kültürel ve
eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Kuruluşu ile İngilizce eğitim yapan Naci Akdoğan Özel Okullarını kuran KEGEV ,okul içerisinde Ülkü ARISOY’un bağışladığı kitaplar ile SUNULLAH ARISOY kütüphanesi kurulmuştur.

KEGEV’in titiz çalışmaları ile 2014 yılı için Sunullah ARISOY 17. Şiir Yarışması yapılmıştır. KEGEV’in kurucusu olan KUŞADASI doğumlu İş Adamı Hüseyin Arabul bu defa eşi Şair-Yazar

F.Özel Arabul adına Müze Temalı “Kuşadası F.Özel Arabul Kültür Merkezi” kurmuştur. KUAKMER içerisinde , binaya adını veren F.Özel Arabul’a ait anı odası,şiir-tiyatro ve masal kitaplığının oluşturulduğu KUAKMER’de, bir masal ve dinleti odası, uzmanlık kütüphanesi ve arşiv ile canlandırma senaryoları ile taşınır kültür varlıklarının sergilendiği çeşitli oda ve galeriler bulunuyor.

Tasarım ve uygulama biçiminde ilklere ev sahipliği yapacak KUAKMER kent belleği kolleksiyonu ile çok iddialı hizmet verecektir.

KUAKMER’in hedef kitlesi önclikle çocuklar ve genler ile yabancı ziyaretçiler olacaktır.

KUAKMER, vakıf olarak eğitim, kültür ve sanat amaçlı etkinliklerinin yanı sıra halkımızla en az haftada bir buluşmayı planlamaktadır.

KEGEV’in hedefinde arsası bağışlanmış 30.000 kitaplı bir halk kütüphanesi bulunmaktadır.

Kuşadasına yeni bir canlılılık ve yaşam biçimi getirecekktir. KUAKMER 7 Eylül 2015 Pazartesi günü Yıldırım Caddesi 67-Kuşadası adresli binasında saat 17:30 ‘da açılarak hizmete girecektir.

Açılışa iştirakiniz bizleri mutlu edecektir.

Saygılarımla.

Şadiye EVGİN
KEGEV Müdürü

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV)
İkiçeşmelik Mah. Süleyman Demirel Bulv. KUTO Binası 4 nolu Ofis Kuşadası / AYDIN
Mobil : 0 506 545 01 88





Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası KUAKMER için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder