FARKLI KAMERALARDAN İZMİR'İ CANLI İZLE / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

CANLI İZLE - İZMİR
Kuşadası'na yaklaşık 96 km. olan İzmir Kuşadası için önemli çevre şehirlerden bir tanesi. Bu yüzden İzmir'den Kuşadası'na yerli ve yabancı bir çok turist ziyarette bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmir'in çeşitli noktalarına konumlandırdığı kameralar ile İzmir'i canlı izleyebilirsiniz. Belki uzakta olanlar böylelikle İzmir ile hasret giderirler :)

İZMİR CANLI İZLE (Bağlantı linki  : http://www.izmir.bel.tr/CanliYayin/843/tr)

Yukarıdaki bağlantıyı tıklayarak kameraları değiştirerek İzmir'de ; Saat Kulesi, Tarihi Konak İstekesi, Konak Meydanı, Cumhuriyet Bulvarı Girişi, Basmane Meydanı, Lozan Meydanı, Alsancak İskele, Havagazı Fabrikası, Bornova Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Kordon, İzmir Körfezi, Kızlarağası Hanı, Halkapınar Kavşağı, Yeşillik Caddesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, Göstepe Köprüsü, Üçkuyular, Üçkuyular İskele, İnciraltı Kent Ormanı,  F.Altay Mithatpaşa Caddesi, F. Altay Meydanı, Teleferik, Balçova Barajı, Narlıdere, Fuar Yunuslar Yolu, Alsancak Garı, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Bornova Peterson Köşkü, Altınyol, Karşıkaya Kavşağı, Karşıyaka Anayasa Meydanı, Karşıyaka Çarşı, Bostanlı, Mavişehir Balıkçı Barınağı, Mavişehir, Şahin Tepesi, Buca Çevikbir Meydanı, Gaziemir Önder Caddesi ve İnönü Caddelerini canlı izleme imkanınız olacaktır.

İzmir'in bir çok bölgesini farklı kameralardan canlı izle...

Bu yazı page visitor counter kez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka İzmir'in farklı bölgelerindeki canlı yayınlar için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder