KUŞADASI'NDA ÖZEL TASARIMLI PET ŞİŞE TOPLAMA SEPETİ / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

ÖZEL TASARIMLI PET ŞİŞE SEPETLERİ
Kuşadası Belediyesi geri dönüşüm amaçlı pet şişelerin toplanması için özel tasarımlı pet şişe toplama sepeti
uygulamasına geçtiği duyurusunu yaptı.

Kuşadası Belediyesi Duyurusu 
Kuşadası Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında ambalaj ve cam atıkların ardından pet şişeleri de ayrı toplamaya başladı. Pet şişelerin diğer atıklara karışmadan toplanabilmesi amacıyla Kuşadası'nın belirli noktalarına pet şişe şeklindeki şık tasarımları ile dikkat çeken büyük boy sepetler yerleştiriliyor. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, katı atıkların ayrı toplanması ve geri dönüşüm çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek cam atıkların ardından pet şişeleri de ayrı toplamaya başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin belirli noktalarına pet şişeler işin ortalama 500 şişe kapasiteli sepetler yerleştirilmeye başlandı. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İrem Şahin, belediye olarak geri dönüşüme özel bir önem verdiklerine dikkat çekerek vatandaşlardan ambalaj atıklarını ilçenin farklı noktalarında yer alan ilgili konteynerlere ve sepetlere atmalarını istedi. Yerleştirilmeye başlanan pet şişe sepetlerinin çevre temizliği ve geri dönüşüm için önemli bir adım olduğunu ifade eden Şahin "Pet şişe sepetlerimizin sahip oldukları özel tasarım ile vatandaşlarımızda çevre temizliği ve geri dönüşüm açısından bir farkındalık yaratabileceğini düşünüyoruz" dedi.


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nda özel tasarımlı pet şişe toplama sepetleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder