KUŞADASI YELKENLİ YAT YARIŞMASI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KUŞADASI'NDA YELKENLİ YAT YARIŞI
Kuşadası Yat Kulübü tarafından, Kuşadası'nda Yelkenli Yat Yarışması düzenleneceği duyuruldu. Yarıma 30 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.




Kuşadası Yelkenli Yat Yarışması
Koşulları ve Bilgilendirmesi

*** Kuşadası'nda üçüncüsü gerçekleştirilecek olan yelkenli yat yarışı 6 m. ve üstü tüm polyester yelkenli yatlara açıktır.

*** Yarış Türkiye Yelken Federasyonu ve Uluslararası Yelken Federasyonu kurallarına göre düzenlenecektir. Yarış öncesi kayıt zorunludur.

*** Yarışa katılan teknelerin Kuşadası Setur Marinada ki bir haftayı aşmayan konaklamaları ücretsizdir. 2. hafta için %50 indirim uygulanacaktır.

- Duyuruda ve afişte başlama saati olmadığı için, sayfamıza bir çok mesaj geldi; 

Kuşadası Yelkenli Yat Yarışması Saat Kaçta? 
Kuşadası Yelkenli Yat Yarışması Nereden İzlenebilecek? 

Bizlerde ilgili telefon numarasıyla yetkililere ulaştık, aldığımız cevaplar şöyle ; Kuşadası Yat Kulübü Yelkenli Yat Yarışı 30 Ağustos 2015 tarihinde saat : 11:00-12:00 gibi başlar. Öncesinde sosyal medyadan da öğrendiğimiz gibi 08:30 da Marinada Yarışla ilgili kahvaltılı tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılacağı. 

Yetkili; Yarışmayı izlemek için en iyi yerlerin Gazibeğendi Tepesi ve Carisma Otel ile Korumar Otel arası açıklık olduğunu belirtti.

Kuşadası Yat Kulübü
Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder