KUŞADASI-NAZİLLİ ARASI DİREK AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK OTOBÜSÜ SEFERLERİ - AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ

KUŞADASI-NAZİLLİ EKSPRES SEFERLERİ BAŞLADI 
Kuşadası-Nazilli arası direk olarak halk otobüsü seferlerinin başladığı duyurusu yapıldı.
Aslında Aydın BŞB. halk otobüsleri Aydın-Nazilli ve Aydın-Kuşadası olarak seferlerini halen yapıyorlar. Fakat otobüs sefer sayısının az olması ve talebin çok yoğun olması nedeniyle çok kalabalık olup, ilk durakta doluyorlar. Vatandaşların bir diğer sıkıntıları ise mesafenin uzun olmasından dolayı güzergah üzerinde bir çok yerde durakların bulunması ve her durakta genelde bindi-indi yapıldığı için yolculuk süresinin uzun olması. Bundan dolayı direk seferlerin daha faydalı olacağı düşünülüyor. Kuşadası-Nazilli arası (Nazilli Sitesi) yıllardır Nazilli Belediyesi tarafından direk seferler yapılıyordu. Şimdi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından da yapılması sevindirici... Sefer sayılarının artarak devam etmesini bekliyoruz.

Sayfamıza gelen mesajlardan anlaşıldığı üzere Aydın Merkeze (Efelere) uzak olan ilçelerden Aydın BŞB Halk Otobüslerinin direk seferlerinin olması talepler var. Bu ilçeler Aydın-Didim , Aydın - Kuşadası , Aydın - Nazilli , Aydın - Karacasu, Aydın - Buharkent 

Kuşadası-Nazilli (Ekspres-Direk) Halk Otobüsü Sefer Saatleri;
Hafta içi her gün : Saat 06:30

Nazilli-Kuşadası (Ekspres-Direk) Halk Otobüsü Sefer Saatleri;
Hafta içi her gün : Saat 18:30

 Belediye tarafından yapılan duyuru şöyle;
"Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların şehir içi ve ilçeler arası ulaşımlarının ekonomik bir şekilde sağlanması amacı ile hizmet vermeye başlayan toplu taşıma araçlarının hizmet potansiyeli gün ve gün genişliyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarının programlarında yapılan yeni düzenleme ile hafta içi her gün Kuşadası’ndan - Nazilli’ye sabah saat 06:30 ile Nazilli’den - Kuşadası’na akşam saat 18:30 ekspres(direkt) seferler vatandaşlara hizmet vermeye başladı."


Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka AYDIN BŞB. Halk Otobüsleri Kuşadası-Nazilli direk seferleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder