KUŞADASI'NDA ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

" Kuşadası Ticaret Odası'nın geleneksel hale getirdiği ödüllü fotoğraf yarışması için son başvuru tarihi ve koşulları duyurdu. Ulusal ölçekli olan yarışma için katılımın yüksek olması bekleniyor, Kuşadası ve çevresinden tüm fotoğraf tutkunlarına duyurulur. 
Kuşadası Ticaret Odası’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması; (Kalbim Ege’de Kaldı) Kuşadası temalı fotoğrafları bekliyor.
Temmuz ayından itibaren start veren, Kuşadası ve çevresini kapsayan yarışma; Kuşadası’nın eğlence sektörü, plajları, yiyecek-içecek, alışveriş, marina, liman, genel görünüş, eski Kuşadası evleri ve sokakları, el sanatları, su kemerleri, sosyal yaşam, kentsel doku, esnaf, Milli Park, Zeus Mağarası, Davutlar, Güzelçamlı, gece ve eğlence hayatı ve Kuşadası turizmi ile ilintili olarak; Efes, Artemis Tapınağı, St Jean Kilisesi, İsabey Camii, Selçuk Kalesi, Şirince, Meryem Ana, Klaros, kalıntılar ve müze eserlerini kapsıyor.

BAŞVURULAR ONLINE YAPILACAK
Bu yıl Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) na bağlı olarak online gerçekleşecek olan yarışma, tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olup başvurular 18 Ekim 2014 tarihinde, saat 23:00’de sona erecektir.

Yarışmacıların en fazla renkli 4 eserle katılabildikleri Kuşadası Ticaret Odası 4.Ulusal Fotoğraf Yarışmasının jürisinde; Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğraf Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç Dr. Zühal Özel Sağlamtimur, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim üyesi Yar. Doç Dr. Beyhan Özdemir, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarım Bölümü öğretim üyesi Yar. Doç Dr. Ragıp Taranç, Fotoğraf Sanatçısı ve KUFSAD üyesi Oğuz Nusret Bilik, Kuşadası Ticaret Odası Disiplin Kurulu Üyesi-Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve Fotoğrafçı Cem Arslan ve TFSF Temsilcisi Zafer Gazi Tunalı bulunmaktadır. Ödüllerin; Birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1000 TL, mansiyonlara 500 TL ve sergilemelere 100 TL ‘den oluştuğu yarışmanın sergi ve ödül töreni Kasım ayında gerçekleşecektir.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıllarda yurdun dört bir yanından binlerce fotoğrafın katıldığı yarışmanın gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun katkılarıyla ulusal bazda düzenlenen yarışmanın, Kuşadası ve çevresiyle ilgili Oda bünyesinde oluşturulan Fotoğraf Bankasına büyük katkı sağladığını ve aynı zamanda Kuşadası turizmine de katkı sağlayan yarışmaya bu yıl özellikle Kuşadası ile ilgili fotoğrafların katılacağını belirtti.

Kuşadası Ticaret Odası 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması bu yıl online olarak düzenlenmektedir ve yarışmaya katılacak fotoğraflar 18 Ekim 2014, saat 23:00’e kadar http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresine yüklenebilir.


Söz Sizde
Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nda yapılan fotoğraf yarışmaları için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder