KUŞADASI WORLD TRAVEL AWARDS "2013 YILININ EN İYİ KRUVAZİYER LİMANI"

Kuşadası Kaymakamımız Sayın Mustafa AYHAN'nın kendisine ait facebook sayfasından paylaştığı duyuruyu, bizde aynı şekilde paylaşıyoruz... Dünyada prestijli kabul edilmiş bu ödülü için,
Kuşadası limanına destek olmak gerekiyor...

LÜTFEN OYUMUZU ADAMIZ İÇİN KULLANALIM

KUŞADASI LİMANI DÜNYANIN EN PRESTİJLİ TURİZM ÖDÜLÜ OLAN WORLD TRAVEL AWARDS’A BİR KEZ DAHA ADAY OLARAK GÖSTERİLDİ

Ülkemizin en önemli Kruvaziyer Limanı olan Ege Ports Kuşadası Limanı 2013 yılında da “Yılının En İyi Kruvaziyer Limanı” kategorisinde aday gösterilerek bir kez daha çok önemli bir başarıya imza attı…

Dünya çapındaki profesyoneller ve otoriteler tarafından seyahat ve turizm endüstrisinin “Oscar”ı olarak kabul edilen “World Travel Awards” ödülü, seyahat ve turizm endüstrisinin tüm sektörlerinde en profesyonel ve en mükemmel hizmetleri sunan tesisleri belirlemek üzere verilmektedir.

Globalleşen seyahat ve turizm endüstrisinin en prestijli ödülü kabul edilen “World Travel Awards”a 4. kez aday gösterilen ülkemizin en önemli Kruvaziyer Limanı olan Ege Ports Kuşadası Limanı, 2013 yılında “Avrupa’nın Eni İyi Kruvaziyer Limanı” kategorisinde yarışmaktadır.

Aday gösterilen 15 Kruvaziyer Limanı arasından “World Travel Awards” organizasyonun resmi internet sitesi üzerinden oy verenlerin oylarıyla belirlenerek olan 2013 yılının “En İyi Kruvaziyer Limanı” dünya çapında çok prestijli bir ödülün de sahibi olacak.

Ülkemiz ve Kuşadası için eşsiz bir tanıtım fırsatı … Tüm seyahat ve turizm profesyonelleri başta olmak üzere milyonlarca seyahat edenin çok yakından takip ettiği ödüller, kazanan adaylar ve ait oldukları ülke için eşsiz bir tanıtım fırsatını da beraberinde getirmektedir.

Son oy kullanma tarihi olan 07 Temmuz 2013 tarihine kadar Dünya çapındaki bu çok prestijli ödülü ülkemize, Kuşadası’na kazandırmak için herkesi Kuşadası Limanı için oy vermeye davet ediyoruz.

Adım Adım Nasıl Nasıl Oy Kullanacağız ?

1.http://www.worldtravelawards.com/ sitesine girilerek “Register” kısmından kullanıcı adı (email adresiniz) ve şifre belirlenerek siteye üye olunur.
2.Üye olunduktan sonra sitenin sol üst köşesinde yer alan butonuna basılır ve akabinde “Login” kısmına kullanıcı adı (email adresiniz) ve şifre girilerek oy kullanma aşamasına geçilir.
3.Oy kullanma aşamasına geçildikten sonra ekranın sol kenarında listelenmiş olan bölgelerden “Europe” seçilir.
4.“Europe” başlığı altında listelenmiş bulunan sektörlerden “Europe’s Leading Cruise Port” linkine tıklanır ve aday olan 15 adet Kruvaziyer Limanı listelenir.
5.Listelenen 15 adet Kruvaziyer Liman’ın başında yer alan kutucuklardan “Port of Kusadasi, Turkey” kutucuğu tıklanır. Böylece oy kullanma işlemi tamamlanmış olur.
6.Oy kullanma işlemi akabinde organizasyon, email adresinize oylamayı teyit etmeniz için bir mesaj gönderecektir. İlgili link tıklanarak işlem tamamlanır.


Söz Sizde
Sizlerinde mutlaka Kuşadası Limanı için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder