KUŞADASI'NA ÜST GEÇİT MÜJDESİ... (ÜST GEÇİTLER YAPILIYOR)


Sürekli kazalara sahne olan ve çoğu ilköğretim okulu öğrencisi pek çok kişinin canına mal olan Kuşadası çevre yolunun 3 ayrı noktasına üst geçit yapılıyor.



İkiçeşmelik Mahallesi ile ilçe merkezini bölen çevre yoluna üst geçit yapılması için mahalle halkının imza toplaması üzerine harekete geçen Kuşadası Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne müracaat etti ve gerekli onay alındı. Ümit Sokak ile Ekiz ekmek fırını arasına yapılacak üst geçit ile Özel Hastane kavşağına yapılacak üst geçidin yapım çalışmaları başlarken, Şevki Hasırcı Meydanı ile Otogar arasında kalan Total benzin istasyonu yanına yapılacak üst geçidin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.




Kuşadası Belediye Meclisi kasım ayı olağan toplantısında konuyla ilgili gündem dışı bilgi veren Belediye Başkanı M. Esat Altungün, İkiçeşmelik Mahallesi halkının yüzlerce imza toplayarak belediyeye başvuru yaptığını hatırlatarak, uzun yıllardır büyük sorun oluşturan üst geçitlerin yapımı için belediye olarak Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne müracaat ettiklerini söyledi. Karayolları Bölge Müdürlüğünün gerekli hassasiyeti gösterdiğini belirten Altungün, “Üç adet üst geçit projesi onaylandı. İki tanesinin yapımı başladı bile. Kuşadası’nın uzun yıllardır süren bir sorununa daha köklü çözüm getiriyoruz. Artık çevre yolunda hiç kimse ölmeyecek” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder