KUŞADASI MOTORSİKLET FESTİVALİ

Ege Bölgesinin En Büyük Motosiklet Festivali olan "3. Kuşadası Motokisiklet Festivasli" ne sayılı günler kaldı... Kuşadası 105 Fm in basın sponsoru olduğu festival boyunca çok eğlenceli saatler bizleri bekliyor... Konserler, Dj lerimizin performansları, Tanıtımlar, Seminerler, Motor showları, yarışmalar ve daha neler neler... Tüm Türkiye den gelecek Binlerce motor ve kullanıcılarının katılımıyla büyük bir coşku içinte kutlanacak festival 5-6-7 Haziran 2009 tarihinde Adagöl - Mocamp Tesislerinde yapılacak. Ayrıntılı bilgi için radyomuzu dinleyin yada www.kumof.com adresini ziyaret edin...

FESTİVAL HAKKINDA...
Ülkemizde ve dünyadaki motosiklet endüstrisinden binlerce insan günümüzde bu tür geleneksel hale gelmiş organizasyonlarda bir araya gelmektedir.
Hedef; sadece gece değil gündüzleri de paneller, workshop lar ve beach partileriyle her yıl daha da profesyonelleşmesini düşündüğümüz bu organizasyonda, farklı türlerdeki motosiklet tutkunlarını ve bu endüstrideki bir çok kişi ve kuruluşu her yıl aynı çatı ve sinerji altında birleştirmek.
Kuşadası’nın konum ve popülaritesini arttırmak, motosiklet tutkusunu daha da ön plana çıkarmak amacıyla düşündüğümüz bu organizasyonu her yıl aktif hale getirerek geleneksel uluslararası bir festival konumuna sokmak istemekteyiz.
Birincisini 16-17 Haziran 2007 ‘de Kuşadası önder kamping tesislerinde yapmış olduğumuz festivalimize katılım ilk olmasına ve de 15 gün gibi kısa bir sürede organize edilmesine rağmen 700 civarı motosiklet toplamda 1500 ‘e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşmiştir.
İkincisi 06-07-08 Haziran 2008’de Kuşadası Mokamp tesislerinde yapılmış olup festivalimize 1300 motosiklet toplamda 2000 ‘e yakın kişinin katılımı olmuştur.
Bu sene 5-6-7 Haziran 2009 da üçüncüsü gerçekleştirilecek Kuşadası Motosiklet Festivali (KUMOF) Kuşadası belediyesinin katkılarıyla, mavi bayraklı deniziyle geniş bir orman alanı içerisinde bulunan mokamp tesislerinde yapılacaktır.
Bu yılki organizasyonun çalışmaları ilk iki festivalden de tecrübe kazanılarak 8 ay öncesinden başlanmıştır ve katılımcı sayısı ise 3000 i aşkın kişi olarak hedef alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder