KUŞADASI VE ÇEVRESİNDE YÜRÜYÜŞ ROTALARI - PARKURLARI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KUŞADASI VE ÇEVRESİ YÜRÜYÜŞ ROTALARI / PARKURLARI - KUŞADASI

Kuşadası ve çevresinde yürüyüş yapmak isteyenler için kaynak niteliğinde olacak olan Kuşadası ve Çevresi Yürüş Parkurları tanım kitabının lasmanı ve sergisinin 25.03.2019
tarihinde saat : 18.00'de  Kuşadası İbramaki Sanat Galerisinde yapılacağı duyuruldu. Sergi 31 Mart 2019 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır.


Sivil Toplum Kuruluşlarından Destek

Aydın Turist Rehberleri Odası - ATRO, Kuşadası Ticaret Odası - KUTO, Kuşadası Otelciler Ve Yatırımcılar Derneği - KODER ve TÜRSAB Kuşadası Bölge Temsil Kurulunun katkılarıyla basılan tanıtım kitabını Mustafa DİNİZ hazırladı.


Kuşadası ve Çevresi Yürüyüş Rotaları

Kuşadası ve çevresinde yürüş yapmak isteyen gruplar veya doğa severler için parkurların, harita üzerinde görsellerin olduğu kitapta ayrıca barkod okuyucu ile koordinatlarını almakta mümkün olacağı bildirildi.




KUŞADASI AND SURROUNDING WALKING ROUTES / TRACKS - KUŞADASI
For the ones who want to walk in Kuşadası and its surroundings, it will be a resource for Kuşadası and its surrounding Hiking Trails definition book
date: 18.00 at the Kuşadası İbramaki Art Gallery announced. The exhibition will be open to visitors until 31 March 2019.

Support from NGOs
Aydın Tourist Guides Chamber - ATRO, Kuşadası Chamber of Commerce - KUTO, Kuşadası Hoteliers and Investors Association - KODER and TÜRSAB Kuşadası Regional Representation Board, Mustafa DİNİZ prepared the introductory book.

Walking trails in Kuşadası and surroundings
For the groups or nature lovers who want to walk in Kuşadası and its surroundings, it is reported that the trails will be possible to take their coordinates with the barcode reader in the book with the visuals on the map.

Bu yazı blog counterkez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası ve çevresindeki yürüyüş parkurları ve rotaları için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder