KUŞADASI'NDA FUAR / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

OTEL EKİPMANLARI FUARI – KUŞADASI
22-25 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezinde, Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
OTEL EKİPMANLARI FUARI 22 ŞUBAT’TA KUŞADASI’NDA BAŞLIYOR
Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 22 Şubat’ta Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayacak.
Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Kaymakamlığı’nın da aralarında bulunduğu 26 kurumun desteği ile GL Platform Fuarcılık tarafından 22-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, ev dışı tüketim alanında faaliyet gösteren sektör temsilcilerini buluşturacak.
Fuar, TAFED ve Adnan Menderes Üniversitesi işbirliği ve Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği’nin desteğiyle düzenlenecek olan Ulusal Ege Şefler Şampiyonası ve 3. Ulusal Üniversiteler Aşçılık Şampiyonaları ile en lezzetli yemeği yapmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen aşçıların performanslarına sahne olacak. Ayrıca Fuar kapsamında KODER tarafından sektöre yönelik “Başarı Hikayeleri” başlıklı söyleşiler düzenlenecek.




Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'ndaki fuar etkinliği için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder