KUŞADASI'NDA SÖYLEŞİ / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

"RIFAT ILGAZ VE AZİZ NESİN" SÖYLEŞİSİ - KUŞADASI
Kuşadası'nda 19.08.2016 tarihinde Yazar Mazlum Vesek ve Aziz Nesin’in oğlu Ali Nesin konuşmacı olarak katılacağı Rıfat ILGAZ ve Aziz NESİN konulu söyleşi düzenleneceği duyuruldu. Etkinlik İbramaki Sanat Galerisinde Saat : 18.00'de gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Kitap ve Edebiyat Günleri kapsamında “Rıfat Ilgaz ve Aziz Nesin” başlıklı bir söyleşi düzenlenecek. Ilgaz ve Nesin’in hayatından anekdotların aktarılacağı söyleşiye Yazar Mazlum Vesek ve Aziz Nesin’in oğlu Ali Nesin konuşmacı olarak katılacak.
Bugün saat 18.00’da Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galesi’nde başlayacak olan söyleşide Ali Nesin babası Aziz Nesin'in, yazar Mazlum Vesek ise Rıfat Ilgaz’ın hayatı, yazıları ve bilinmeyenleri ile ilgili katılımcılara bilgi verecek.


Söz Sizde -Sizlerinde Kuşadası'ndaki söyleşi etkinliği için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder