KUŞADASI ESKİ TOPRAK SAHA OTOPARK FİYAT TARİFESİ / KUŞADASI VE ÇEVERESİ

OTOPARK İÇİN YENİ FİYAT TARİFELERİ
Sayfamıza gelen birçok mesajdan anlaşıldığı üzere şehiriçinde yer alan eski toprak sahanın otopark olmasından dolayı fiyat tarifesi konusunda duyuru eksikliği var.
Kuşadası'nda İlayda Otel’in arkasındaki eski toprak sahanın ücretli otopark olarak kullanılması Belediye Meclisinde kararı alınarak ücret tarifesi belirlendi.

İlk alınan Meclis kararına göre sadece binek araçların kullanabileceği eski toprak sahanın 1 saati 2 TL, 2 saati 3 TL, 3 saati 4 Tl, 12 saati 5 TL, tam gün için 7 TL ve aylık abonman ücreti ise 120 TL olarak belirlenmişti.

Fakat son yapılan Meclis toplantısında eski top sahası olarak adlandırılan Kaya Aldoğan Lisesi önündeki otopark aylık abonman ücretinde de indirime gidildi. Mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendiren meclis, 120 lira olan aylık abonman ücretini 75 liraya düşürdü.







Söz Sizde
-Sizlerinde mutlaka Kuşadası eski toprak saha otoparkı için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİNİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder