KUŞADASI'NDA GRAFFITI SANATÇISINDAN CANLI DUVAR RESMİ PERFORMANSI

Türkiye'nin en önemli graffiti sanatçılarından DEVAK ile (Aybars YÜCEL) canlı duvar resmi performansı

16 Temmuz Cuma ve 17 Temmuz Cumartesi günleri Kuşadası Belediyesi, Ada Modern Galeri ve KUSAV'ın düzenlediği İllüstratörler Sergi kapsamında yeni bir etkinlik gerçekleştirileceği duyurusu yapıldı. 50 başarılı illüstratörümüzden Devak mahlaslı sokak sanatçısı Aybars YÜCEL, Atatürk Meydanı’nda canlı ve interaktif bir duvar resmi performansı ile sanatseverlerle buluşacak. Devak, iki gün boyunca 19:30-22:30 saatleri arasında, Kuşadası’nın muhteşem gün batımı ve deniz manzarası eşliğinde gerçekleşecek ücretsiz etkinliklerde sizleri rengarenk ve büyülü bir dünyaya götürecek. Üstelik bazı şanslı katılımcılar Devak ile birlikte canlı boyama yapma şansını da yakalayacaklar. 

Ayrıca 3 Ekim’e kadar devam eden İllüstratörler Sergisi, yaz boyunca canlı performanslar, atölyeler ve farklı etkinlikler ile Kuşadalılar, Kuşadası’nı ziyaret eden tüm yerli ve yabancı misafirlere ve özellikle gençlere açık olacak. 

Devak (Aybars Yücel) kimdir? Devak yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 300’den fazla sokağı renklendirmiştir. Roadrow projesiyle Türkiye’deki köy ve köy okullarını boyamaya devam etmektedir. İlk kişisel sergisini 2019 yılında açmış, birçok karma sergiye katılmıştır. Yüzey olarak duvarları tercih etmektedir. İşleri Türkiye’nin birçok ilindeki sokaklarda görülebilmektedir.



 
Bu yazı blog counter kez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nda gerçekleştilecek olan graffiti ve canlı duvar resmi performası etkinliği için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder