KUŞADASI'NDA ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI - KUŞADASI LIVE / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

ÖDÜLLÜ KUŞADASI FOTOĞRAF YARIŞMASI
Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) tarafından Kuşadası tanıtımı için kurulan Kuşadası Live turistik portalın ödüllü Kuşadası Fotoğraf yarışması düzenleneceği duyuruldu . Yarışmayı kazanan 3 kişiye Kuşadası’nda 5 yıldızlı konforunda çift
kişilik konaklama hediye edilecek.

KUŞADASI LIVE FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI
Yarışmamız iki etaptan oluşmaktadır; 10-25 Temmuz yarışmaya katılım / 25-31 Temmuz gönderilen fotoğrafların oylanması

*Yarışmaya katılım şartları

Bu gönderiyi beğenmeniz, herkese açık olarak profilinizde paylaşmanız ve yorum bölümüne ‘katılıyorum’ yazmanız gerekmektedir.

Katılma şartlarını yerine getirdikten sonra sayfamızın mesaj bölümüne göndereceğiniz 1 adet Kuşadası Temalı fotoğraf 18 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’dan sonra Yarışma Fotoğrafları albümüne isim bilgileriniz ile beraber eklenecektir.

25 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında takipçilerimizden en çok beğeni alan 3 fotoğraf sahibi, 2 Ağustos günü sayfamızdan duyurulacak ve ödüllerini almaya hak kazanacaklardır.

*Katılım şartlarını yerine getirmeyen fotoğraflar yarışmaya dahil edilmeyecektir.

*Yarışma ödülleri ile ilgili ayrıntılar oylanma ile birlikte duyurulacaktır.

*Kazanılan konaklama ödülü eylül ayı içerisinde kullanılacaktır. İlgili tarih değiştirilemez veya nakit olarak talep edilemez.

*Ödül almaya hak kazanan katılımcıların, kimlik bilgilerini gizlilik şartlarına uygun şekilde info@kusadasilive.com adresimize göndermeleri zorunludur.

*Gönderilen fotoğrafların hepsi yarışma sonunda www.kusadasilive.com adresimize yüklenecek, isim bilgileriniz ile birlikte yayınlanacaktır.

*Yarışmaya katılarak; gönderdiğiniz fotoğrafların yarışma bitiminden sonra Kuşadası Live bünyesinde kullanılmasını ve paylaşılmasını kabul etmiş olursunuz.

*Kazandığınız ödül yalnızca konaklama içindir. Yolculuk ve diğer masraflar kazanan yarışmacılara aittir.

Gönderilecek fotoğraflar ile ilgili şartlar;

*Minimum 3200px boyutunda olmalıdır

*Yarışmacılar sadece kendi çektikleri fotoğraflar ile yarışmaya katılabilirler. Başkasına ait olduğu tespit edilen fotoğraf ile katılan yarışmacılar diskalifiye edilerek, karşılaşacakları telif hakkı kanunlarından kendileri sorumlu tutulacaktır.



Bu yazı page visitor counter kez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası Live Kuşadası Fotoğraf Yarışması için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder