KUŞADASI'NDA 24 ÜLKEDE GEÇERLİ YUNANİSTAN SCHENGEN VİZESİ BAŞVURUSU YAPILABİLİR / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

KUTO’DA VİZE OFİSİ HİZMETE GİRDİ - KUŞADASI
Kuşadası Ticaret Odası Schengen vizesi başvuru ofisi duyurusu;
Kuşadası Ticaret Odası’nda vize ofisi, hizmet vermeye başladı. 02 Nisan Pazartesi (bugün)’den itibaren ilk
başvuruları kabul etmeye başlayan vize ofisi, tüm Kuşadalıların ve bölgenin hizmetinde.
Randevu alarak vize için ilk başvuruyu yapan ve vize ofisinden ilk olarak yararlanan Kuşadası’nın tanınmış rehberlerinden Ali Karapınar ve eşi Hülya Karapınar; Kuşadası’nda açılan vize ofisinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve İzmir’e gitmek zorunda kalmayarak hem zamandan, hem de maddi olarak tasarruf ettiklerini söyleyerek, bu hizmetin Kuşadası’na gelmesinde öncü kurum olan Kuşadası Ticaret Odası Yönetimini kutlayarak teşekkür ettiler.
Sadece Kuşadası Ticaret Odası üyelerinin değil, tüm Kuşadası’nın ve çevre il ve ilçelerinin hizmetinde olan VFS Global vize ofisi için, VFS Global merkezinden Kuşadası için randevu alarak, Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binasındaki vize ofisine 24 ülkede geçerli Yunanistan schengen vizesi için başvuru yapabilir, parmak izinizi verebilirsiniz.

Kuşadası VFS Global Vize Ofisi Randevu Telefonu
02123735826


Kuşadası'nda vize işleri için VFS Global vize ofisi işlem yapmaya başvuru kabul etmeye başladı. 

Bu yazı page visitor counterkez görüntülenmiştir.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nda hizmete giren vize başvuru ofisi için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder