KUŞADASI GÖREV ŞEHİTLERİ PARKI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

GÖREV ŞEHİTLERİ PARKI - KUŞADASI
Kuşadası Belediye Meclisi Şubat Ayı Meclis toplantısında Kuşadası'nda görevleri başında yaşamını yitiren işçilerin anısına “Görev Şehitleri” adının verilmesi kararı alınan park, ilçenin ana arterlerinden birisi olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
GÖREV ŞEHİTLERİ PARKI TAMAMLANDI
Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan Görev Şehitleri Parkı tamamlandı. Kuşadası Belediye Meclisi Şubat Ayı Meclis toplantısında Kuşadası'nda görevleri başında yaşamını yitiren işçilerin anısına “Görev Şehitleri” adının verilmesi kararı alınan park, ilçenin ana arterlerinden birisi olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alıyor.
Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan ve imar planında yeşil alan olarak görünen 760 metrekarelik alan üzerinde yapılan Görev Şehitleri Parkı'nda oturma grupları, yeşil alan, yürüme yolları ile kedi evinin yanı sıra Kuşadası Belediyesi tarafından işletilecek olan bir büfe ve engelli vatandaşların da rahatça kullanabileceği biçimde tasarlanan 4 kabinli bir tuvalet bulunuyor.








Söz Sizde -Sizlerinde Kuşadası Görev Şehitleri Parkı için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder