KEGEV M.SUNULLAH ARISOY ŞİİR ÖDÜLÜ / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

M.SUNULLAH ARISOY 2016 ŞİİR ÖDÜLÜ
KEGEV tarafından geleneksel olarak düzenlenen M. Sunullah Arısoy 2016 Şiir ödülü sahibini buldu. Seçici Kurulun kararıyla bu yıl ödüle “Işığın bize ettiği” isimli kitabıyla şair Can Sinanoğlu layık görüldü. Geniş bir katılımla KUAKMER'de ödül törenü düzenlendi.
Kuşadası Belediyesi Duyurusu;
M.SUNULLAH ARISOY 2016 ŞİİR ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU
Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından verilen M.Sunullah Arısoy 2016 Şiir Ödülü sahibini buldu. Ödüle “Işığın bize ettiği” isimli kitabıyla şair Can Sinanoğlu layık görüldü.
KUAKMER’de düzenlenen M.Sunullah Arısoy 2016 Şiir Ödülü törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü ŞerafettinYapıcı, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Ferah Sürekçi, KEGEV Onursal Başkanı Hüseyin Arabul, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın eşi Nil Kayalı ve çok sayıda davetli katıldı.
Ödül sahibi Can Sİnanoğlu ödülünü Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’un elinden aldı. İçinden geçtiğimiz sancılı süreçte yazı yazmanın çok zor olduğunu belirten Şair Sinanoğlu “Beni bu ödüle layık gören tüm Seçici Kurul Üyelerine teşekkür ederim. Sunullah Arısoy gibi bir ustanın adını taşıyan bir ödüle sahip olmak benim için bir onurdur” dedi.




Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası KEGEV M. Sunullah ARISOY Şiir Ödülleri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder