AYDIN HALK OTOBÜSLERİ MOBİL UYGULAMASI / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

AYDIN HALK OTOBÜSLERİ MOBİL UYGULAMASI
Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri Aydın’da ulaşım konusunda büyük ilginin toplu taşıma araçlarına yönelmesine neden oldu. Bu yönelmenin ulaşımın ekonomik olmasının büyük nedeni var. Fakat çok kullanılan Aydın Halk Otobüslerinde başlıca sorun otobüsün ne zaman nerede olduğu konusunda, hangi saate nereden geçecek, ücret değişiklikleri, aykart bakiye sorgulama, Aydın Halk Otobüsleri için iletişim bilgileri konusunda net bir bilginin tam Aydınlılar tarafından oturmaması.

Bu soruna belki faydalı olacak bir mobil uygulama şu anda google play’de yer almakta, uygulama sayesinde Aydın Halk Otobüslerinin nerede olduğunu, Aydın Halk Otobüslerinin sefer saatlerini, Aykart için bakiye sorma sistemini ve Aykartı nereden alabileceğiniz cep telefonunuzdan öğrenebiliyorsunuz. Örneğin Aydın ve Nazilli Aydın Halk Otobüsleri araçlarının nerde olduklarını uydu üzerinden görebilmek. Bu uygulamanın ne kadar sağlıklı çalıştığını deneyerek öğreneceğiz. Bu uygulamanın Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenip desteklenmediğini, ya da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kendine ait Aydın Halk otobüsleri için mobil uygulama yapıp yapmacağını göreceğiz. Bu mobil uygulaması Türkiye’nin birçok yerindeki Halk Otobüslerinin bilgilerini içerisinde bulunduruyor. Bu uygulamanın aktif ve doğru bilgilerle çalışmasının Aydın’da Halk Otobüsü Kullanan vatandaşlarımıza yararlı olabileceğini değerlendirmekteyiz.

Aydın Halk Otobüsleri İçin Mobil Uygulama – Cep Telefonu Uygulaması


Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Aydın Halk Otobüsleri Mobil Uygulaması için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder