KUŞADASI'NDA ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU / KUŞADASI VE ÇEVRESİ

ELEKTRİK KESİNTİSİ - KUŞADASI
Kuşadası'nda 08.01.2016 tarihinde iki farklı saat aralıklarında programlı olarak elektrik kesintisi uygulanacağı duyurusu yapıldı. Kuşadası'nda elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler ve hangi saatler arasında kesintilerin yapılacağı alt kısımdan ulaşabilirsiniz.
Kuşadası Belediyesi Duyurusu...
AYDEM 'den verilen bilgiye göre tesis ve şebeke bakım çalışması nedeniyle Kuşadası'nın bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.
PROGRAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK BÖLGE VE SEMTLER
08.01.2016 Tarihinde saat 09:00 ile 16:00 arasında;
Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı'nın bir kısmı, Hüseyin Reis Caddesi, Atatürk Bul. 1, Atatürk Bul. 2, Atatürk Bul. 3, Tümen, Kaptanoğlu Sokakları, Grand Önder Otel ve civarları
08.01.2016 tarihinde saat 09:30 ile 10:00 arasında;
Türkmen Mahallesi ve Camikebir Mahallelerinin bazı kısımlarında, Atatürk, İnönü, Adnan Menderes, 50. Yıl, Gençlik, Rıza Saraç Caddeleri ve bağlı sokakları. Kuşadası Belediye Binası ve belirtilen civarları.
Söz Sizde -Sizlerinde mutlaka Kuşadası'nda yapılan elektrik kesintileri için söyleyecekleri vardır. Bunları bizimle paylaşırsanız memnun oluruz. -Facebook dışında yorum yapmak isteyenler alt bölümdeki yorum alanına YORUMLAMA BİÇİMİNİ ANONİM seçerek üye olmadan yorum bırakabilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder